Mamma- barn läger på Västkustgården

29 sep

Hej!

Här kommer en liten hälsning från Västkustgården. 3-7 juli i år hade vi mamma/barnläger.

Mycket kul hade våra ledare planerat – för barnen: pyssel, krabbfiske, bad, såpbana (svårt att säga vem som hade mest kul där – barnen som åkte kana eller vi som fick se på?)

För mammorna: Pilgrimsvandring, utflykt med fika och pysselstund, brödbak i stenugn. Och så samtalen…

En dag kom vi på att vi hade födelsedagsbarn med på lägret, en som fyllde år på lägret, en som fyllde år dagen innan, en som fyllt år litet tidigare, en som skulle fylla år snart… ja när vi undersökte närmare så hade varenda en av oss fyllt år eller skulle fylla år! Så, vi ställde till med ett hejdundrande födelsedagskalas på onsdagen. Med saft, kaffe, te och tårta – med ballonger, serpentiner och konfetti! Med lekar och disko. Se det var ett kalas det!

Som alla välunderrättade vet måste man vara fin när man går på kalas. Anna, vår huvudledare för de yngsta barnen, fick hjälp med make-upen av barnen. Visst är hon fin!

Även de dagar vi inte hade kalas serverades det ett och annat gott – som den dagen 196 bullar bakades och tänk – det var inga problem att få dem

uppätna, varenda en. Precis som maten till frukost, mellanmål fm och em, middag, kvällsmat och sena kvällsfikat – allt hade strykande åtgång. Så, stort tack till alla som bidrog till årets läger,

givare som hjälpte oss att ha råd att ordna lägret, ledare, mammor och barn!

Hälsar, Marie Löfgren som  tillsammans med Rode hade huvudansvaret för köket

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.